BIOGRAFIE

 

Na jarenlang in diverse formaties als zanger en zanger/slaggitarist te hebben gefungeerd en ook al enigszins te boeken was als solo-zanger, heb ik uiteindelijk in het jaar 2010 besloten om mij volledig toe te leggen op een solo-carriere.

 

In de periode 2000 – 2010 heb ik twee cd’s opgenomen, t.w. ‘Some Of My Favourites’ en ‘35 Years In Music’.

 

Om nu wat meer bekendheid aan mijn solo-carriere te geven ben ik direct de studio ingedoken en heb daar mijn cd “Hold Me Close” opgenomen, welke ik op 8 mei 2011 heb gepresenteerd.

Hierop staan 20 nummers, waarvan sommige in de vergetelheid waren geraakt en welke ik opnieuw in de belangstelling wilde brengen. Op een aantal van die nummers zijn door Francien Sittrop en mijn Rietje zelfs een aantal Line-dansen geschreven, waaronder de dans ‘Hold Me Close’, wat toen ook de titel van de cd is geworden.

 

Nu ik helemaal solo ben gegaan heb ik mij ook meer kunnen toeleggen op de diverse genres, waar mijn gevoel naar uitgaat, t.w. Rock & Roll (incl. 50’s & 60’s), Country &  Western (Traditional alswel Line-dancegericht), Easy Listening en een ode aan mijn grootste idool Elvis Presley.

 

In samenwerking met Partycentrum ‘Ons Huus’ uit De Beemte (Apeldoorn) vond op 30 juli 2011 een speciaal event plaats, nl. een Tribute aan Jack Jersey onder de naam:

 

‘Will Sings Jack Jersey’.

Sindsdien is deze show ook exclusief te boeken.

 

Tevens ben ik te boeken met de band Route 55+. De boekingen gaan via deze site.

 

 

Copyright © 2016  • Typisch-M en Will Claase