Biografie.

will claase
Flyer Will Claase

Na jarenlang in diverse formaties als zanger en zanger/slaggitarist te hebben gefungeerd en ook al enigszins te boeken was als solo-zanger, heb ik uiteindelijk in het jaar 2010 besloten om mij volledig toe te leggen op een solo-carriere.

In de periode 2000-2010 heb ik twee cd’s opgenomen, t.w. ‘Some Of My Favourites’ en ’35 Years in Music’.

Om wat meer bekendheid aan mijn solo-carrière te geven ben ik daarna de studio ingedoken en heb ik daar de cd ‘Hold Me Close’ opgenomen, welke op 8 mei 2011 is gepresenteerd.

Hierop staan 20 nummers, waarvan sommige in de vergetelheid waren geraakt en welke ik opnieuw in de belangstelling wilde brengen. Op een aantal van die nummers zijn door Francien Sittrop en mijn Rietje zelfs een aantal line-dansen geschreven, waaronder de dans ‘Hold Me Close’, dat ook de titel van de CD is.

Nu ik helemaal solo ben gegaan, kan ik mij ook meer toeleggen op de diverse genres, waar mijn gevoel naar uitgaat, t.w. Rock & Roll (incl. 50’s & 60s), Country & Western (zowel traditional als linedansgericht.), easy listening, en een ode aan mijn grootste idool Elvis Presley.

In samenwerking met Partycentrum ‘Ons Huus’ uit de Beemte (Apeldoorn) vond op 30 juli 2011 een speciaal evenement plaats, namelijk een ’tribute aan Jack Jersey’, onder de naam:

Will Sings Jack Jersey

Sindsdien is deze show ook exclusief te boeken.