Will’s Memory Lane
(livestream)

Sinds 5 juni 2020 ben ik vanwege de Corona in eerste instantie via Facebook en later ook via YouTube gaan live streamen, dit om de mensen te kunnen entertainen, terwijl we aan huis gebonden waren door de corona.
Tijdens deze Livestreams konden kijkers en luisteraars verzoekjes indienen, welke ik in eerste instantie zoveel mogelijk de volgende livestream zou gaan zingen, naast mijn eigen keuze aan muziek.
Door deze ingediende verzoekjes is mijn repertoire dusdanig gegroeid, dat ik vele verzoekjes direct kan inwilligen.
Ook mede door deze live-streams is het aantal fans en volgers aardig toegenomen.
Bijna elke woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur vindt de LiveStream Will’s Memory Lane plaats.
In dit jaar 2024 zal ik een nieuwe cd gaan uitbrengen, waar de luisteraars/kijkers van mijn livestream een top tien kunnen samenstellen uit lijsten met engelstalige en indonesische nummers. Uit al de ingezonden TOP TIEN-lijsten zal ik uiteindelijk een Final Top Tien gaan samenstellen, welke tien nummers dan op cd zal worden opgenomen.
Mijn luisteraars/kijkers van de livestream hebben een grote invloed met het tot stand brengen van mijn nieuwe cd.

UPDATE: de cd is inmiddels uit. Check deze NIEUWSpagina!